Hobby

9 Tétel(ek)

oldalanként

 • BOSCH IXO Excenter adapter

  Bosch IXO excenter adapter hasznos kiegészítője lehet akkumulátoros csavarozónknak. A praktikus, formatervezett kialakításnak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken is pontos, precíz munkát tudunk végezni. A különleges kiegészítő extrém kis helyen is lehetővé teszi a csavarhúzóhasználatot.

  Több információ
  5 600 Ft

 • BOSCH IXO Vágó fej

  Bosch IXO Vágó fej. Hét fontos érv az IXO mellett: a hét eltérő, különállóan kapható feltéttel még sokoldalúbban kihasználható a világszerte leggyakrabban vásárolt elektromos kéziszerszám. Ragyogó vágás a Bosch segítségével: IXO akkus csavarozó praktikus univerzális vágófeltéttel.

  Több információ
  6 150 Ft

 • BOSCH IXO Fűszerörlő adapter

  Bosch IXO Fűszerörlő adapter kézi és gépi fűszer aprításhoz. Elegáns kivitelezésű, praktikus kiegészítő. Az adapter Bosch IXO készülékhez csatlakoztatható.

  Több információ
  6 800 Ft

 • BOSCH IXO Nyomatékadapter

  A Bosch IXO nyomatékadapter hasznos kiegészítője lehet akkumulátoros csavarozónknak. A kiegészítő használatával a csavarhúzó nem szakítja be a kisebb csavarok felületét sem. A megfelelő nyomaték beállításával lehetővé válik az erő optimális adagolása, így nem roncsolja a puhább anyagokból készült csavarokat sem.

  Több információ
  6 800 Ft

 • BOSCH IXO Grilladapter

  Bosch IXO barbecue hőfújó fej remek kiegészítője a litium-ionos akkus csavarozónak. Ezzel a nagyszerű hőfújó fejjel azonnal megfelelő hőmérsékletre melegíthetjük a szenet. Ez a tartozék igazán praktikus minden grillezéshez.

  Több információ
  7 450 Ft

 • Bosch IXO V Basic

  Bosch IXO V mindig használatra kész a lítium-ionos technológiának köszönhetően. Automatikus tengelyreteszelés a csavarok kézi meghúzásához vagy kilazításához. Intuitív kezelési koncepció, töltésállapot-kijelző LED segítségével. A továbbfejlesztett ergonomikus formatervezés több fogási helyzetet is lehetővé tesz. Új Power LED-lámpakoncepció – választható pontszerű és szórt fény. MicroUSB-töltővel a gyors feltöltéshez.

  Több információ
  17 750 Ft

 • Bosch IXO V Medium

  Bosch IXO V Medium akkus csavarbehajtó automatikus tengelyreteszeléssel a csavarok kézi meghúzásához vagy kilazításához. Sarokadapterrel optimális megoldás nehezen hozzáférhető helyeken. Továbbfejlesztett ergonomikus formatervezés több fogási helyzetet is lehetővé tesz.

  Több információ
  20 950 Ft

 • Bosch IXO V BBQ

  Bosch IXO V mindig használatra kész a lítium-ionos technológiának köszönhetően. Automatikus tengelyreteszelés a csavarok kézi meghúzásához vagy kilazításához. Intuitív kezelési koncepció, töltésállapot-kijelző LED segítségével. A továbbfejlesztett ergonomikus formatervezés több fogási helyzetet is lehetővé tesz. PowerLight – a beépített világítódiódával a munkadarab mindig jól látható.

  Több információ
  21 300 Ft

 • Bosch IXO V Full

  A Bosch IXO V lítium-ion akkus fúrócsavarozó. Nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés: mindig használatra kész a lítium-ionos technológiának köszönhetően. PowerLight – a beépített világítódiódával a munkadarab mindig jól látható. Forgásirány- és töltési állapot kijelző LED-ekkel. Intuitív használat különböző fogantyúpozíciókkal – a jobb ergonómiának köszönhetően. Fehér LED-es fénye egyaránt használható helyi vagy szórt fényű megvilágításra. Az új töltőkábellel rövidebb a töltési idő és rugalmasabbak a csatlakozási lehetőségek.

  Több információ
  24 500 Ft

9 Tétel(ek)

oldalanként