Hobby

11 Tétel(ek)

oldalanként

 • BOSCH IXO Excenter adapter

  Bosch IXO excenter adapter hasznos kiegészítője lehet akkumulátoros csavarozónknak. A praktikus, formatervezett kialakításnak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken is pontos, precíz munkát tudunk végezni. A különleges kiegészítő extrém kis helyen is lehetővé teszi a csavarhúzóhasználatot.

  Több információ
  5 600 Ft

 • BOSCH IXO Fúró adapter

  Bosch IXO Fúró adapter segítségével nagyon kicsi, akár 5 mm átmérőjű lyukakat lehet fúrni. Az IXO Fúró adapter képes olyan helyeken is fúrni, ahova más szerszám vagy készülék képtelen eljutni. Fát, műanyagot és gipszet is könnyedén lehet fúrni az adapter segítségével.

  Több információ
  5 600 Ft

 • BOSCH IXO Sarokadapter

  Bosch IXO Sarokadapter a nehezen elérhető helyekhez. Legyen szó fiókról vagy a szekrény belső sarkáról, ezzel a kiegészítővel könnyedén csavarozhatunk. Az adapter a Bosch IXO készülékhezcsatlakoztatható praktikus eszköz.

  Több információ
  5 600 Ft

 • BOSCH IXO Vágó fej

  Bosch IXO Vágó fej. Hét fontos érv az IXO mellett: a hét eltérő, különállóan kapható feltéttel még sokoldalúbban kihasználható a világszerte leggyakrabban vásárolt elektromos kéziszerszám. Ragyogó vágás a Bosch segítségével: IXO akkus csavarozó praktikus univerzális vágófeltéttel.

  Több információ
  6 150 Ft

 • BOSCH IXO Grilladapter

  Bosch IXO barbecue hőfújó fej remek kiegészítője a litium-ionos akkus csavarozónak. Ezzel a nagyszerű hőfújó fejjel azonnal megfelelő hőmérsékletre melegíthetjük a szenet. Ez a tartozék igazán praktikus minden grillezéshez.

  Több információ
  6 500 Ft

 • BOSCH IXO Fűszerörlő adapter

  Bosch IXO Fűszerörlő adapter kézi és gépi fűszer aprításhoz. Elegáns kivitelezésű, praktikus kiegészítő. Az adapter Bosch IXO készülékhez csatlakoztatható.

  Több információ
  6 800 Ft

 • BOSCH IXO Nyomatékadapter

  A Bosch IXO nyomatékadapter hasznos kiegészítője lehet akkumulátoros csavarozónknak. A kiegészítő használatával a csavarhúzó nem szakítja be a kisebb csavarok felületét sem. A megfelelő nyomaték beállításával lehetővé válik az erő optimális adagolása, így nem roncsolja a puhább anyagokból készült csavarokat sem.

  Több információ
  6 800 Ft

 • Bosch IXO V Basic

  Bosch IXO V mindig használatra kész a lítium-ionos technológiának köszönhetően. Automatikus tengelyreteszelés a csavarok kézi meghúzásához vagy kilazításához. Intuitív kezelési koncepció, töltésállapot-kijelző LED segítségével. A továbbfejlesztett ergonomikus formatervezés több fogási helyzetet is lehetővé tesz. Új Power LED-lámpakoncepció – választható pontszerű és szórt fény. MicroUSB-töltővel a gyors feltöltéshez.

  Több információ
  15 900 Ft

 • Bosch IXO V Medium

  Bosch IXO V Medium akkus csavarbehajtó automatikus tengelyreteszeléssel a csavarok kézi meghúzásához vagy kilazításához. Sarokadapterrel optimális megoldás nehezen hozzáférhető helyeken. Továbbfejlesztett ergonomikus formatervezés több fogási helyzetet is lehetővé tesz.

  Több információ
  18 800 Ft

 • Bosch IXO V BBQ

  Bosch IXO V mindig használatra kész a lítium-ionos technológiának köszönhetően. Automatikus tengelyreteszelés a csavarok kézi meghúzásához vagy kilazításához. Intuitív kezelési koncepció, töltésállapot-kijelző LED segítségével. A továbbfejlesztett ergonomikus formatervezés több fogási helyzetet is lehetővé tesz. PowerLight – a beépített világítódiódával a munkadarab mindig jól látható.

  Több információ
  19 100 Ft

 • Bosch IXO V Full

  A Bosch IXO V lítium-ion akkus fúrócsavarozó. Nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés: mindig használatra kész a lítium-ionos technológiának köszönhetően. PowerLight – a beépített világítódiódával a munkadarab mindig jól látható. Forgásirány- és töltési állapot kijelző LED-ekkel. Intuitív használat különböző fogantyúpozíciókkal – a jobb ergonómiának köszönhetően. Fehér LED-es fénye egyaránt használható helyi vagy szórt fényű megvilágításra. Az új töltőkábellel rövidebb a töltési idő és rugalmasabbak a csatlakozási lehetőségek.

  Több információ
  22 500 Ft

11 Tétel(ek)

oldalanként