A nyomtató azt írja ki, hogy a nincs elég tinta/ kifogyott, hogy lehetséges ha csak most cseréltem ki a tintapatront?

Jakub Geci posted this on 2019. okt. 3.

Elsősorban ellenőrizni kell, hogy a fúvókák nincsenek-e eltömődve illetve, hogy a rézlemez por- és szennyeződésmentes-e, és nem akadályozza a megfelelő érintkezést.
Vegye ki a patront a nyomtatóból majd kapcsolja ki a nyomtatót. Egy darab nedves konyhapapírral óvatosan törölje le a rézlemezt a patronon, hogy tiszta legyen. Hagyja, hogy a chip megszáradjon.
Miután a chip teljesen megszáradt, helyezze be a patront a nyomtatóba, majd kapcsolja be újra a nyomtatót. Javasoljuk, hogy használja a nyomtatófej tisztítás üzemmódot a nyomtatón, annak érdkében, hogy a nyomtatófej megtisztuljon és a tinta útját ne akadályozza semmi.
A legjobb ha a programot három-négy alkalommal is elindítja a nyomtatón. Az is lehetséges, hogy probléma van a nyomtató szoftverével, amely megakadályozza a patronok teljes működőképességét.
Tulajdonképpen ez azt jelenti, hogy a tinta szintjét nem mutatja megfelelően a nyomtató. Ez azonban nem akadályozza meg a nyomtatást, így figyelmen kívül hagyhatja ezt az üzenetet, és a szokásos módon is nyomtathat. Azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a nyomatok minőségét, és ha elkezd halványulni, cserélje ki a patronokat.

Categories: Product Questions