SAKOTA nyomósirón, 0,5 mm


  • nyomósirón radírgumival

  • kinyomható hegy

  • a bordázott markolat megelőzi az elcsúszást

  • a nyomósirón erősebb megmarkolását biztosítja

  • vegyes színek

  • a nyomósirón testének színe nem választható

  • eladási egység 1 darab

5 - 10 db raktáron
5 - 10 db raktáron
160 Ft

Az árut minden probléma nélkül a következő munkanapon kézbesítjük

Van kérdése? Használja az online kommunikátort vagy hívjon minket a +36 184 804 69 telefonszámon

Minálunk csak jó minőségű termékeket vásárolhat, amellyel elégedett lesz

A termékek visszaküldheti 7 munkanapon belül minden indoklás nélkül

További Információ
Technikai információk
Garancia 36 hónap
Szállítás lehetőségek

GLS csomagküldő szólgálat

A GLS csomagküldő szólgálat szállít minden munkanap. Az áru szállítása többnyire a következő munkanapon van (ez érvényes minden hétköznapi rendelés esetében 15:30-ig) ellenkező esetben az áru szállítása két munkanapot vesz igénybe. A futár a GLS futárszolgálattól a szállítmány kiszállítása előtt fogja hívni, hogy úton van az Ön számára. Ha fizetési módot utánvételt választot, a megrendelt terméket készpénzben kell kifizetni az áru átvételénél. Kivételesen előre nem látható körülmények miatt szállítási késés előfordulhat, megértését előre is köszönjük.

Szállítási költség 1 500 Ft áfaval és utánvétel esetében a készpénz felvételért plusz 120 Ft Áfaval.

Ha a rendelése 24 000 Ft felett van (áfával) a szállítás ingyenes. 

Ha a szállítmányát már feladták, és szeretné nyomonkövetni a szállítmányát, vagy szeretné a telefonszámot a futára, vagy cím változás esetében tovább., kérem forduljon a GLS diszpécserszolgálathoz +36 1 802 0265 telefonszámon.

A szállítmány nyomon követése a szállítmány száma szerint itt.

 

Fizetési lehetőségek

 

Fizetés utánvétellel

A fizetés utánvétellel azt jelenti, hogy az Ön által megrendelt terméket abban a pillanatban fizeti ki, amikor a termék megérkezik a szerződő szállítótól. Ezek lehetnek mind az általunk kínált szállító társaságok (GLS).

A készpénzfelvételért és az átutalt pénzért számlánkra a szállító cég díjat számol fel nekünk. Ezért számolunk fel Önnek 120 Ft díjat (Áfával) a költségek megtérítésére.

 

Fizetés banki átutalással

Az árut megrendelése után ki lehet fizetni banki átutalással a visszaigazoló  e-mail alapján, amelyet a rendelés megerősítése után röktön elküldjük önnek az interneten keresztül ( nálunk nem fizet semmilyen utó díjat a nemzetközi fizetésekért). Az összeg befizetése után a megrendelése azonnal el lesz küldve és tájékoztatjuk Önt e-mailben. Az árut  5 munkanapon belül kell kifizetni. A banki átutalásnál a változó szimbólumát kérem használja a rendelési számot.