Fizetés utánvétellel

A fizetés utánvétellel azt jelenti, hogy az Ön által megrendelt terméket abban a pillanatban fizeti ki, amikor a termék megérkezik a szerződő szállítótól. Ezek lehetnek mind az általunk kínált szállító társaságok (GLS).

A készpénzfelvételért és az átutalt pénzért számlánkra a szállító cég díjat számol fel nekünk. Ezért számolunk fel Önnek 120 Ft díjat (Áfával) a költségek megtérítésére.

 

Fizetés banki átutalással

Az árut megrendelése után ki lehet fizetni banki átutalással a visszaigazoló  e-mail alapján, amelyet a rendelés megerősítése után röktön elküldjük önnek az interneten keresztül ( nálunk nem fizet semmilyen utó díjat a nemzetközi fizetésekért). Az összeg befizetése után a megrendelése azonnal el lesz küldve és tájékoztatjuk Önt e-mailben. Az árut  5 munkanapon belül kell kifizetni. A banki átutalásnál a változó szimbólumát kérem használja a rendelési számot.

 

On-line fizetés

A FONDY fizetési átjáró egy egyszerű és biztonságos online fizetési mód. A fizetési átjáró alapok a Nemzeti Bank / FCA UK engedély száma alatt vannak. 900705 /. A fizetési lehetőség kiválasztása után átirányítja a bank oldalát. A kártyával történő fizetéskor hitelkártya-adatokat kell megadnia. Fizetés percek alatt kerül jóváírásra. Hitelkártyával fizet az interneten vagy gyors online banki átutalással. Ez a fizetési mód ingyenes.

További információért látogasson el honlapunkra : https://fondy.eu/sk-sk/

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha szükséges : slovakia@fondy.eu

Online fizetési átjáró - minden típusú debit / hitelkártyához és a következő bankok ügyfeleihez: Budapest Bank, OTP Bank, K&H Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank és MKB Bank.