Higiéniai termékek

Items 1 to 20 of 124 total

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Tork Matic® Soft tekercses kéztörlő

  Vendégei kényelméhez biztosítsa a Tork Matic® Soft tekercses kéztörlőt. Kiválóan alkalmas kéztörlésre. Elegáns szürke dombornyomásos levélminta díszíti. A tekercsek a Tork Matic® tekercseskéztörlő-adagolókba valók, amelyeket könnyű kezelhetőségük miatt forgalmas mosdóhelyiségekbe ajánlunk. Laponkénti adagolásuknak köszönhetően időt takarítanak meg, és szabályozzák a felhasznált mennyiséget.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 13 425 Ft Ár: 17 050 Ft

 • Tork Matic® kék tekercses kéztörlő

  A Tork Matic® kék tekercses kéztörlő élelmiszer-érintkezési tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért élelmiszer-feldolgozó létesítményekben működő mosdóhelyiségekben is használható. A tekercsek a Tork Matic® tekercseskéztörlő-adagolókba valók, amelyeket könnyű kezelhetőségük miatt forgalmas mosdóhelyiségekbe ajánlunk. Laponkénti adagolásuknak köszönhetően időt takarítanak meg, és szabályozzák a felhasznált mennyiséget.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 14 803 Ft Ár: 18 800 Ft

 • Tork Matic® - zöld tekercses kéztörlő

  A zöld színű Tork Matic® tekercses kéztörlő vastag és jó nedvszívó képességű, így remek kéztörlő. A tekercsek a Tork Matic® tekercseskéztörlő-adagolókba valók, amelyeket könnyű kezelhetőségük miatt forgalmas mosdóhelyiségekbe ajánlunk. Laponkénti adagolásuknak köszönhetően időt takarítanak meg, és szabályozzák a felhasznált mennyiséget.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 12 008 Ft Ár: 15 250 Ft

 • Tork Matic® - extra hosszú tekercses kéztörlő

  A tekercses kéztörlőkhöz (H1) készült, nagy kapacitású Tork Matic® rendszer ideális megoldás a forgalmas helyeken, például iskolákban vagy repülőtereken üzemelő mosdókba.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 21 220 Ft Ár: 26 950 Ft

 • Tork Soft Jumbo - toalettpapír, Premium

  A Tork Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. A 2 rétegű Tork Premium Soft Jumbo toalettpapír látványos és kiváló minőségű termék. Forgalmas helyiségekbe ideális.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 11 181 Ft Ár: 14 200 Ft

 • Tork Advanced - Jumbo toalettpapír

  A Tork Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. A 2 rétegű Tork Advanced Jumbo toalettpapír tökéletes egyensúlyt teremt az ár és a minőség között. Forgalmas helyiségekbe ajánljuk.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 7 520 Ft Ár: 9 550 Ft

 • Tork Universal Jumbo toalettpapír – 1 rétegű

  A Tork Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. Az 1 rétegű Tork Universal Jumbo toalettpapír az alapvető mosdóbeli igények kielégítésére szolgál, és kiváló ár/érték arányt kínál. Nagy forgalmú helyiségekbe ideális.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 5 866 Ft Ár: 7 450 Ft

 • Tork Soft Mini Jumbo toalettpapír, Premium

  A Tork Mini Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. A 2 rétegű Tork Premium Mini Jumbo toalettpapír látványos és kiváló minőségű termék. Közepes és nagy forgalmú helyiségekbe ajánljuk.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 13 110 Ft Ár: 16 650 Ft

 • Tork Advanced Mini Jumbo toalettpapír

  A Tork Mini Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. A 2 rétegű Tork Advanced Mini Jumbo toalettpapír tökéletes egyensúlyt teremt az ár és a minőség között. Közepes és nagy forgalmú helyiségekbe ajánljuk.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 8 937 Ft Ár: 11 350 Ft

 • Tork Advanced Mini Jumbo toalettpapír – 1 rétegű

  A Tork Mini Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. Az 1 rétegű Tork Advanced Mini Jumbo toalettpapír tökéletes egyensúlyt teremt az ár és a minőség között. Közepes és nagy forgalmú helyiségekbe ajánljuk.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 8 937 Ft Ár: 11 350 Ft

 • Tork Extra Soft kis tekercses toalettpapír – 4 rétegű

  A Tork kis tekercses toalettpapírral az otthontól távol is biztosíthatja vendégei számára az otthon kényelmét. Ez a rendkívül puha, megjelenésében és tapintásában elsőosztályú toalettpapír tökéletes teljesítményével kitűnő választás a szállodákban vagy irodaépületekben működő igényes mosdókba.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 7 835 Ft Ár: 9 950 Ft

 • Tork Soft - kis tekercses toalettpapír – 3 rétegű

  A Tork kis tekercses toalettpapírral az otthontól távol is biztosíthatja vendégei számára az otthon kényelmét. Ez a puha toalettpapír kellemes megjelenéssel és tapintással párosuló kiváló teljesítményt kínál a kis forgalmú mosdókban.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 9 764 Ft Ár: 12 400 Ft

 • Tork Soft - kis tekercses toalettpapír – 3 rétegű

  A Tork kis tekercses toalettpapírral az otthontól távol is biztosíthatja vendégei számára az otthon kényelmét. Ez a puha toalettpapír kellemes megjelenéssel és tapintással párosuló kiváló teljesítményt kínál a kis forgalmú mosdókban.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 8 661 Ft Ár: 11 000 Ft

 • Tork kis tekercses toalettpapír – 2 rétegű

  A Tork kis tekercses toalettpapír az alapvető igények kielégítésére szolgál. A kevésbé forgalmas mosdók esetében kiváló ár/érték arányt kínál.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 7 913 Ft Ár: 10 050 Ft

 • Tork Premium - toalettpapír, kompakt tekers - Extra Soft

  A Tork duplatekercses Mid-size toalettpapír-adagoló modern és hatékony rendszere kiváló választás az alacsony és közepes forgalmú mosdókba, ahol fontos a vendégek elégedettsége. Rendkívül hatékony és állandó toalettpapír-utánpótlást biztosít. A Tork Extra Soft Mid-size toalettpapír kellemes megjelenéssel és tapintással párosuló remek teljesítményt kínál.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 15 906 Ft Ár: 20 200 Ft

 • Tork közepes méretű - prémium toalett tekercs

  A közepes méretű Tork Twin toalettpapír-adagoló modern és hatékony rendszere kiváló választás az alacsony és közepes forgalmú mosdókba, ahol fontos a vendégek elégedettsége. Rendkívül hatékony és folyamatos toalettpapír-utánpótlást biztosít a vendéeknek. A prémium Tork Soft közepes méretű toalettpapír kellemes megjelenéssel és tapintással párosuló remek teljesítményt nyújt.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 13 976 Ft Ár: 17 750 Ft

 • Tork Mid-size toalettpapír - (T6)

  Advanced minőségű toalettpapír, mely a Tork Elevation T6 rendszer adagolóiban használható. Nagy kapacitású rendszer kis helyen, a két egymás alatt elhelyezett tekercs folyamatos ellátást biztosít a nagy forgalmú mosdókban is.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 12 008 Ft Ár: 15 250 Ft

 • Tork - közepes méretű toalettpapír

  A Tork közepes méretű toalettpapír-rendszer (T6) használata mellett sosem fogy ki a papír. Közepes forgalmú helyekre, illetve igényes kiszolgálást és kényelmet biztosító létesítményekbe ajánljuk.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 12 008 Ft Ár: 15 250 Ft

 • Tork SmartOne® tekercses toalettpapír

  A Tork SmartOne toalettpapír-adagoló rendszer laponkénti adagolást tesz lehetővé, így a fogyasztás akár 40%-kal csökkenthető a hagyományos termékekhez képest, vagyis egy tekercsre több felhasználó jut. A Tork SmartOne Mini nagy teljesítményű tekercs a kis, közepes vagy nagy forgalmú mosdókba egyaránt kiváló választás, a hozzá illő Tork SmartOne Mini adagolóval együtt.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 8 110 Ft Ár: 10 300 Ft

 • Tork SmartOne® Mini toalettpapír

  A Tork SmartOne Mini toalettpapír-adagoló rendszer laponkénti adagolást tesz lehetővé, így a fogyasztás akár 40%-kal csökkenthető a hagyományos termékekhez képest, vagyis egy tekercsre több felhasználó jut. A Tork SmartOne Mini nagy teljesítményű tekercs a kis, közepes vagy nagy forgalmú mosdókba egyaránt kiváló választás, a hozzá illő Tork SmartOne Mini adagolóval együtt.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 10 039 Ft Ár: 12 750 Ft

Items 1 to 20 of 124 total

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5