Tork - Vécé papír

Items 1 to 20 of 38 total

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • Tork WC - ülőke - tisztító

  A Tork WC-ülőke-tisztító megnyugvást jelent a mosdót felkeresők számára. A WC-ülőke még tisztább lesz, ha áttörlik egy adag, a toalettpapírra nyomott WC-ülőke-tisztítóval. Használható a könnyen kezelhető Tork Mini folyékonyszappan-adagolóval.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 2 398 Ft Ár: 3 045 Ft

 • Tork Advanced - Folded toalettpapír

  A Tork hajtogatott toalettpapír higiénikus laponkénti adagolást tesz lehetővé, így csökken a hulladékképződés és a karbantartás költsége. A Tork Advanced Folded toalettpapír tökéletes egyensúlyt teremt az ár és a minőség között. A rendszer elsősorban alacsony és közepes forgalmú helyiségekbe való, elsősorban az egészségügyi és Horeca szektorban.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 18 928 Ft Ár: 24 039 Ft

 • Tork Premium Folded puha toalettpapír

  A Tork hajtogatott toalettpapír higiénikus laponkénti adagolást tesz lehetővé, így csökken a hulladékképződés és a karbantartás költsége. A Tork Premium Folded puha toalettpapír pazar küllemű és minőségű termék. A rendszer elsősorban alacsony és közepes forgalmú helyiségekbe való, elsősorban az egészségügyi és Horeca szektorban.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 15 705 Ft Ár: 19 945 Ft

 • Tork Extra Soft Folded toalettpapír

  A Tork hajtogatott toalettpapír higiénikus laponkénti adagolást tesz lehetővé, így csökken a hulladékképződés és a karbantartás költsége. A Tork Extra Soft Folded toalettpapír látványos és kiváló minőségű termék. A rendszer elsősorban alacsony és közepes forgalmú helyiségekbe való, elsősorban az egészségügyi és Horeca szektorban. Több információ
  Ár áfa nélkül: 18 531 Ft Ár: 23 535 Ft

 • Tork SmartOne® Mini toalettpapír

  A Tork SmartOne Mini toalettpapír-adagoló rendszer laponkénti adagolást tesz lehetővé, így a fogyasztás akár 40%-kal csökkenthető a hagyományos termékekhez képest, vagyis egy tekercsre több felhasználó jut. A Tork SmartOne Mini nagy teljesítményű tekercs a kis, közepes vagy nagy forgalmú mosdókba egyaránt kiváló választás, a hozzá illő Tork SmartOne Mini adagolóval együtt.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 14 503 Ft Ár: 18 419 Ft

 • Tork SmartOne® tekercses toalettpapír

  A Tork SmartOne toalettpapír-adagoló rendszer laponkénti adagolást tesz lehetővé, így a fogyasztás akár 40%-kal csökkenthető a hagyományos termékekhez képest, vagyis egy tekercsre több felhasználó jut. A Tork SmartOne Mini nagy teljesítményű tekercs a kis, közepes vagy nagy forgalmú mosdókba egyaránt kiváló választás, a hozzá illő Tork SmartOne Mini adagolóval együtt.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 11 665 Ft Ár: 14 815 Ft

 • Tork Mid-size toalettpapír - (T6)

  Advanced minőségű toalettpapír, mely a Tork Elevation T6 rendszer adagolóiban használható. Nagy kapacitású rendszer kis helyen, a két egymás alatt elhelyezett tekercs folyamatos ellátást biztosít a nagy forgalmú mosdókban is.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 17 327 Ft Ár: 22 005 Ft

 • Tork közepes méretű - prémium toalett tekercs

  A közepes méretű Tork Twin toalettpapír-adagoló modern és hatékony rendszere kiváló választás az alacsony és közepes forgalmú mosdókba, ahol fontos a vendégek elégedettsége. Rendkívül hatékony és folyamatos toalettpapír-utánpótlást biztosít a vendéeknek. A prémium Tork Soft közepes méretű toalettpapír kellemes megjelenéssel és tapintással párosuló remek teljesítményt nyújt.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 20 130 Ft Ár: 25 565 Ft

 • Tork Premium - toalettpapír, kompakt tekers - Extra Soft

  A Tork duplatekercses Mid-size toalettpapír-adagoló modern és hatékony rendszere kiváló választás az alacsony és közepes forgalmú mosdókba, ahol fontos a vendégek elégedettsége. Rendkívül hatékony és állandó toalettpapír-utánpótlást biztosít. A Tork Extra Soft Mid-size toalettpapír kellemes megjelenéssel és tapintással párosuló remek teljesítményt kínál.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 22 968 Ft Ár: 29 169 Ft

 • Tork kis tekercses toalettpapír – 2 rétegű

  A Tork kis tekercses toalettpapír az alapvető igények kielégítésére szolgál. A kevésbé forgalmas mosdók esetében kiváló ár/érték arányt kínál.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 11 665 Ft Ár: 14 815 Ft

 • Tork Soft - kis tekercses toalettpapír – 3 rétegű

  A Tork kis tekercses toalettpapírral az otthontól távol is biztosíthatja vendégei számára az otthon kényelmét. Ez a puha toalettpapír kellemes megjelenéssel és tapintással párosuló kiváló teljesítményt kínál a kis forgalmú mosdókban.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 14 083 Ft Ár: 17 885 Ft

 • Tork Extra Soft kis tekercses toalettpapír – 4 rétegű

  A Tork kis tekercses toalettpapírral az otthontól távol is biztosíthatja vendégei számára az otthon kényelmét. Ez a rendkívül puha, megjelenésében és tapintásában elsőosztályú toalettpapír tökéletes teljesítményével kitűnő választás a szállodákban vagy irodaépületekben működő igényes mosdókba.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 11 267 Ft Ár: 14 309 Ft

 • Tork Advanced Mini Jumbo toalettpapír – 1 rétegű

  A Tork Mini Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. Az 1 rétegű Tork Advanced Mini Jumbo toalettpapír tökéletes egyensúlyt teremt az ár és a minőség között. Közepes és nagy forgalmú helyiségekbe ajánljuk.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 12 873 Ft Ár: 16 349 Ft

 • Tork Advanced Mini Jumbo toalettpapír

  A Tork Mini Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. A 2 rétegű Tork Advanced Mini Jumbo toalettpapír tökéletes egyensúlyt teremt az ár és a minőség között. Közepes és nagy forgalmú helyiségekbe ajánljuk.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 12 873 Ft Ár: 16 349 Ft

 • Tork Advanced - Jumbo toalettpapír

  A Tork Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. A 2 rétegű Tork Advanced Jumbo toalettpapír tökéletes egyensúlyt teremt az ár és a minőség között. Forgalmas helyiségekbe ajánljuk.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 10 854 Ft Ár: 13 785 Ft

 • Tork Soft Jumbo - toalettpapír, Premium

  A Tork Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. A 2 rétegű Tork Premium Soft Jumbo toalettpapír látványos és kiváló minőségű termék. Forgalmas helyiségekbe ideális.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 16 102 Ft Ár: 20 449 Ft

 • Tork Universal Jumbo toalettpapír – 1 rétegű

  A Tork Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. Az 1 rétegű Tork Universal Jumbo toalettpapír az alapvető mosdóbeli igények kielégítésére szolgál, és kiváló ár/érték arányt kínál. Nagy forgalmú helyiségekbe ideális.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 8 445 Ft Ár: 10 725 Ft

 • Tork Soft Mini Jumbo toalettpapír, Premium

  A Tork Mini Jumbo rendszer alapeleme a hatékony időkezelés és a költségcsökkentés: a hagyományos tekercseknél jóval több papírt biztosít. A 2 rétegű Tork Premium Mini Jumbo toalettpapír látványos és kiváló minőségű termék. Közepes és nagy forgalmú helyiségekbe ajánljuk.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 18 928 Ft Ár: 24 039 Ft

 • Tork WC ülőketakaró-tartó

  A Tork WC ülőketakaró-tartó extra higiéniát biztosít a mosdóban, mivel egyszerre csak egy ülőketakaró vehető ki belőle.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 9 645 Ft Ár: 12 249 Ft

 • Tork WC ülőketakaró-tartó

  A Tork WC ülőketakaró-tartó extra higiéniát biztosít a mosdóban, mivel egyszerre csak egy ülőketakaró vehető ki belőle.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 9 645 Ft Ár: 12 249 Ft

Items 1 to 20 of 38 total

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2