Tork - Szappan és bőrápolás

Items 1 to 20 of 26 total

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • Tork Mini folyékonyszappan-adagoló

  A folyékony szappanokhoz készült kisebb méretű Tork adagolókat alacsonyabb forgalmú mosdókba ajánljuk, de kemény, szélsőséges körülmények között is helyt állnak.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 11 374 Ft Ár: 14 445 Ft

 • Tork fertőtlenítő habszappan (biocid hatású)

  Mosson kezet alaposan az EN 1499 tanúsítvánnyal rendelkező Tork fertőtlenítő habszappannal. Alacsony alkoholtartalmú összetétele hatékony a baktériumokkal, vírusokkal és élesztőgombákkal szemben. Egyetlen mozdulatsorban ötvözi a hagyományos kézmosást és kézfertőtlenítést. Illat- és színezékmentes, így kevesebb allergiás reakciót okoz. Könnyen használható a Tork habszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 8 004 Ft Ár: 10 165 Ft

 • Tork kézkímélő habszappan (kozmetikum)

  Minden bőrtípusra. A Tork kézkímélő habszappan friss illatú, hidratáló és tápláló összetevőkkel rendelkezik, kézmosás közben pedig puha, krémes habot képez. Könnyen használható a Tork habszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 4 996 Ft Ár: 6 345 Ft

 • Tork extra kézkímélő habszappan (kozmetikum)

  Gondoskodjon a látogatók érzékeny bőrének védelméről. A Tork extra kézkímélő habszappan puha, krémes állagú, kézmosás közben pedig bőséges habot képez. Kímélő összetevői, valamint illat- és színezékmentes formulája révén a szappan csökkenti a bőrirritációk kialakulását. Allergiamentességét az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) tanúsította. Könnyen használható a Tork habszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 5 886 Ft Ár: 7 475 Ft

 • Tork Mini pipere folyékony szappan (kozmetikum)

  A Tork pipere folyékony szappan beszerzésével a hotelek, iskolák és sportlétesítmények egy kiszerelésben kínálhatnak hatékony tusfürdőt és sampont. Kímélő összetétele mellett friss, uniszex illat jellemzi, amelytől a bőr és a haj is selymes tapintásúvá válik. Könnyen használható a Tork Mini folyékonyszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 1 744 Ft Ár: 2 215 Ft

 • Tork Mini luxus pipere folyékony szappan (kozmetikum)

  A kényelmet igénylő vendégek számára készült, hajra és testre használható Tork Luxury Hair & Body Mini folyékony szappan tusfürdő, sampon és hajbalzsam egyben. Friss illata kellemes, a prémium minőségű, kímélő tisztító- és hajápoló szerek együttesétől pedig a haj és a bőr is puha, selymes és friss lesz. Könnyen használható a Tork Mini folyékonyszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 1 909 Ft Ár: 2 425 Ft

 • Tork sprayszappan (kozmetikum)

  A kevesebb néha több. Az illat- és színezékmentes Tork sprayszappan 3000 használatra elegendő és kíméli a bőrt. A szappant különösen forgalmas mosdóhelyiségekbe ajánljuk, ahol fontos a hatékonyság. Könnyen használható a Tork folyékony- és sprayszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 3 138 Ft Ár: 3 985 Ft

 • Tork sprayszappan illatmentes (kozmetikum)

  A kevesebb néha több. Az illat- és színezékmentes Tork sprayszappan 3000 használatra elegendő, és kíméli a bőrt. A szappant különösen forgalmas mosdóhelyiségekbe ajánljuk, ahol fontos a hatékonyság. Könnyen használható a Tork folyékony- és sprayszappan- adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 4 508 Ft Ár: 5 725 Ft

 • Tork olaj- és zsíroldó folyékony szappan (kozmetikai)

  A szennyeződések, olajok és zsiradékok eltávolítására szolgáló Tork olaj- és zsíroldó folyékony szappan hatékony összetevőket tartalmaz, mégis kíméli a bőrt. A szappan illat- és színezékmentes, így kevesebb allergiás reakciót okoz. Könnyen használható a Tork folyékony- és sprayszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 2 799 Ft Ár: 3 555 Ft

 • Tork pipere folyékony szappan (kozmetikum)

  A Tork pipere folyékony szappan beszerzésével a hotelek, iskolák és sportlétesítmények egy kiszerelésben kínálhatnak hatékony tusfürdőt és sampont. Kímélő összetétele mellett friss, uniszex illat jellemzi, amelytől a bőr és a haj is selymes tapintásúvá válik. Ideális a Tork folyékonyszappan-adagolókkal való használatra, amelyek könnyen használhatók, és mindenkinek megfelelő kézhigiéniát biztosítanak.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 2 571 Ft Ár: 3 265 Ft

 • Tork kézkímélő folyékony szappan

  Ismertesse meg vendégeivel ezt a sokoldalú, minden bőrtípusra alkalmas, friss illatú szappant. A Tork kézkímélő folyékony szappan hidratáló és tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek bizonyítottan kímélik a bőrt kézmosás közben. Könnyen használható a Tork folyékony- és sprayszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 2 634 Ft Ár: 3 345 Ft

 • Tork kézkímélő folyékony szappan érzékeny bőrre (kozmetikum)

  A Tork kézkímélő folyékony szappan érzékeny bőrre gondoskodik a szenzitív bőr védelméről. Kímélő összetevői, valamint illat- és színezékmentes összetétele révén a szappan rendkívül gyengéd a bőrhöz. Allergiamentességét az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) tanúsította. Könnyen használható a Tork folyékonyszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 2 799 Ft Ár: 3 555 Ft

 • Tork Luxus Soft folyékony szappan (kozmetikum)

  Lepje meg vendégeit a friss jázminillatú Tork Luxus Soft folyékony szappannal. Prémium összetételű, különleges illatú és telt, lilás színárnyalatú, emellett pedig selyemkivonatot is tartalmaz, amely puhává varázsolja a bőrt. Ideális a Tork folyékonyszappan-adagolókkal való használatra, amelyek könnyen használhatók, és mindenkinek megfelelő kézhigiéniát biztosítanak.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 3 138 Ft Ár: 3 985 Ft

 • Tork Mini folyékonyszappan-adagoló

  Az Elevation kialakítású Tork Mini folyékonyszappan-adagoló mindegyik mosdóba kiváló választás. Az adagoló többféle, zárt flakonban forgalmazott Tork kézápolási termékkel is használható. Használata egyszerű, és kiváló higiéniát biztosít. Az Elevation adagolók praktikus, modern kialakítása mély benyomást tesz a vendégekre.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 11 374 Ft Ár: 14 445 Ft

 • Tork folyékony szappan adagoló könyökkarral

  Az Elevation kialakítású, könyökkaros Tork folyékonyszappan-adagoló olyan helyeken használható, ahol kiemelten fontos a kézhigiénia. Az adagoló többféle, zárt flakonban forgalmazott Tork kézápolási termékkel is használható. Az Elevation adagolók praktikus, modern kialakítása mély benyomást tesz a vendégekre.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 19 201 Ft Ár: 24 385 Ft

 • Tork Liquid and Spray Soap Dispenser, White

  A Tork folyékonyszappan adagoló bármely típusú mosdóhelyiségben alkalmazható, erős igénybevétel esetén is. Az egy literes adagoló könyökkaros változatban is kapható, ami olyan helyeken fontos ahol az extra higiénia rendkívül nagy hangsúlyt kap.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 14 248 Ft Ár: 18 095 Ft

 • Tork folyékony- és sprayszappan-adagoló

  Az Elevation kialakítású Tork folyékony- és sprayszappan-adagoló jó választás a forgalmas mosdókba, ahol fontos a hatékonyság. Az adagoló többféle, zárt flakonban forgalmazott Tork kézápoló termékhez is használható. Az Elevation adagolók letisztult, praktikus, modern kialakítása mély benyomást tesz a mosdóhasználókra.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 14 248 Ft Ár: 18 095 Ft

 • Tork WC - ülőke - tisztító

  A Tork WC-ülőke-tisztító megnyugvást jelent a mosdót felkeresők számára. A WC-ülőke még tisztább lesz, ha áttörlik egy adag, a toalettpapírra nyomott WC-ülőke-tisztítóval. Használható a könnyen kezelhető Tork Mini folyékonyszappan-adagolóval.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 2 539 Ft Ár: 3 225 Ft

 • Tork illatmentes kéz- és testápoló (kozmetikum)

  A Tork illatmentes kéz- és testápolót normál, száraz és érzékeny bőrre ajánljuk. Védi a bőrt a túlzott kiszáradástól, és nap mint nap táplálja, ápolja és puhítja. Illatmentes kézápoló tápláló összetevőkkel, amelyek helyreállítják a bőr természetes nedvességét. Könnyen használható a Tork Mini folyékonyszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 3 224 Ft Ár: 4 095 Ft

 • Tork habszappan-adagoló

  Modern, letisztult felületű és vonalvezetésű termék, amely minden mosdóban megállja a helyét. Mély benyomást tesz, és hangsúlyozza a létesítmény magas színvonalát. A mutatós rozsdamentes acél akasztó bevonata taszítja az ujjlenyomatokat, így mindig ragyogóan szép és tiszta marad.

  Több információ
  Ár áfa nélkül: 28 098 Ft Ár: 35 685 Ft

Items 1 to 20 of 26 total

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2