Miért vásároljon nálunk?

A szállítók gondos kiválasztása és megfelelő árak

Az elsőbbségünk közé tartozik, hogy a vásárlóinknak csak minőségi termékeket nyújtunk és csak a legmegbízhatóbb szállítókkal dolgozzunk együtt. Ezért tudunk Önnek ezeket a  termékeket és szolgáltatásokat nagyon alacsony áron nyújtani, anélkül hogy kihatással lenne a termék minőségére és a többi előírásra.

Megbízhatóság és maximális nyitottság a vevő követelményei felé

Cégünk fő célja a vásárlóink teljes elégedettsége. Célunk elérése érdekében a lehető legnagyobb mértékben szeretnénk megfelelni az Ön összes igényeinek és kívánságainak. Vásárlóinkkal mindig igyekszünk gyorsan, pontosan és indokolatlan késedelem nélkül kommunikálni. Nálunk soha nem talál úgynevezett „névtelen Call centrum – ott“, és soha nem fogjunk Önt kiszolgálni, mint egy „forró krumplit“, ezért kérjük, forduljon bátran hozzánk akármilyen sajátos, nem tipikus követelménnyel esetleg kéréssel.

Nincs semmilyen kezelési, csomagolási költség és így tovább

Nálunk nem számítunk fel Önnek semmilyen csomagolási, kezelési vagy egyéb költséget. Csak a termék és a szállítás költségét, amit mindig előre közlünk Önnel.

Környezetbarátok vagyunk

Nem nyomtattunk feleslegesen, a legtöbb dolgot elektronikusan intézzük, a hulladékot szelektíven gyűjtjük, és mindig igyekszünk újrahasznosított anyagokat használni.

Tanácsolás

Szüksége van tanácsot, útmutatást, ajánlást kérni a legjobb megoldást illetően az Ön számára? Kérjük, akkor tudassa velünk, hogy mit szeretne, és mi mindent megteszünk azért, hogy gyors és gazdaságos megoldást nyújtsunk minden problémájára.

Árukészletünkhöz kellő értelemmel értünk hozzá és sokéves tudásunkat és tapasztalatunkat kihasználjuk arra, hogy Önnek a legjobb megoldást nyújtsuk.

Előnyeink számunkra nyilvánvalóak

Jótállás, áru visszaküldésének lehetősége, mennyiségi kedvezmények, akciók rendszeres vásárlóknak – ezeket nem ígérjük, hanem TELJESÍTSÜK.

A termék eladásával még nálunk nem fejeződik be

Mindig igyekszünk tanácsot nyújtani még az eladás után is és vásárlóinkra soha nem feledkezzünk el. Mindig számíthatnak a mi támogatásunkra és igyekezetünkre, hogy az Ön kérését mindig teljesítsük. Kérjük tehát, ne féljen felhívni vagy felkeresni minket, amikor újra nálunk szeretne vásárolni.

Emellett mindig új és érdekes termékeket keresünk, ezért minden esetben forduljon hozzánk különleges kéréseivel vagy követelményeivel. Örömmel segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Nem muszáj állandóan szajkóznunk, hogy mi vagyunk a LEG - jobbak..... Mi ezt csak szeretnénk elérni.