Miért vásároljon nálunk?

Megbízható szállítás és kedvező árak

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a vásárlóinknak csak minőségi termékeket kínáljuk és csak a legmegbízhatóbb szállítókkal dolgozzunk együtt. A legkiválóbb termékeket és szolgáltatásokat kedvező áron biztosítjuk az előírásoknak megfelelően.

Segítőkész hozzáállás és maximális nyitottság a vásárlóink felé

Cégünk fő célja, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek, ezért szeretnénk megfelelni minden igényének és kívánságának. Vásárlóink kérdéseire igyekszünk azonnal és a legjobb tudásunk szerint válaszolni, ezért kérjük, forduljon hozzánk bátran bármilyen speciális kéréssel. 


Nem számolunk fel plusz költséget

Nem számolunk fel semmilyen csomagolási, kezelési vagy egyéb költséget. A  termékért és a szállítás költségért fizet csak, amit mindig előre egyeztetünk Önnel. Cserecsomagok esetén cégünk állja a szállítási költséget. 

Környezetbarátok vagyunk

Nem nyomtatunk feleslegesen, a legtöbb dolgot elektronikusan intézzük, a hulladékot szelektíven gyűjtjük, és mindig igyekszünk újrahasznosított anyagokat használni. Igyenesen szállítjuk el Öntől az üres tonereket, ezzel is védve a környezetet. 


Tanácsadás

Szüksége van tanácsra, útmutatásra, esetleg szeretne ajánlást kérni a legjobb megoldást illetően? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi mindent megteszünk azért, hogy gyors és gazdaságos megoldást kínáljunk Önnek.

Sokéves tapasztalattal  és kellő hozzáértéssel a legjobb ajánlatokkal várjuk a vásárlóinkat.


Kedvezmények és előnyök 

Jótállás, cserecsomag, az áru visszaküldésének lehetősége, kedvezmények több termék vásárlása esetén, rendszeres akciók  – ezeket nem csak ígérjük, hanem TELJESÍTJÜK.


Vásárlás utáni konzultáció

Igyekszünk az új és a visszatérő vásárlóink kérdéseire egyaránt válaszolni, és tanácsot nyújtani minden kérdésben. Ügyfeleink számíthatnak a támogatásunkra a vásárlás után is. 


Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, ha egy régebben vásárolt termékkel kapcsolatban van kérdése, és akkor is ha esetleg újra nálunk szeretne vásárolni és tanácsra van szüksége.

A hagyományos termékek mellett árukínálatunkban szerepelnek újdonságok és egyedi termékeket is, ezért nyugodtan forduljon hozzánk különleges kéréseivel/kívánságaival. Örömmel segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást.