Üres nyomtatókellékek átvétele

Cégünk számára a környzetvédelem és a környezettudatosság rendkívül fontos. A nyomtatás során a tonerek és a tintapatronok elhasználódnak, de mivel veszélyes hulladéknak számítanak, csak speciális gyűjtőhelyeken lehet őket megsemmisíteni vagy újrahasznosítani. 

Ügyfeleinktől díjmentesen elszállítjuk azokat a nyomtatókellékeket, amelyeket tőlünk vásároltak. Máshonnan vásárolt termékeket, sajnos nem áll módunkban átvenni.
Ha igény tart a szolgáltatásra, kérjük jelezze előre, a rendelés leadását követően, legkésőbb 15:00-ig emailben az info@abctoner.hu vagy telefonon a +36 1 84 804 69 számon a munkanapokon.
A díjmentes elszállítást a cégek esetében minimum 10 db, a magánszemélyek esetében minimum 5 db terméknél tudjuk vállalni. A fent felsortolt feltételek a jól becsomagolt, tiszta, eredeti és utángyártott tonerekre és tintapatronokra vonatkoznak. A futár csak az épp állapotú, tiszta csomagokat tudja felvenni.
A futár a rendelés kiszállításával egyidőben felveszi Öntől a csomagot az üres nyomtatókellékekkel, majd visszaszállítja hozzánk és mi továbbítjuk az erre szakosodott gyűjtőhelyre. Mindenképp tüntesse fel a csomagon a doboz tartalmát, hogy könnyen be tudjuk azonosítani.
Kérjük, ha bármilyen kérdése van a tonerek és tintapatronok elszállításával kapcsolatban keresse fel az ügyfélszolgálatunkat.