Mi a különbség az eredeti és utángyártott nyomtatókellékek között?

posted this on 2019. okt. 2.

Az eredeti nyomtatókellékeknek (OEM, vagyis Original Equipment Manufacturer) azokat a tonereket és patronokat nevezzük, amelyeket a nyomtató saját gyártója hoz forgalomba. Például a Samsung nyomtatóhoz a Samsung gyárt kellékeket.

A következőkben szeretnék néhány kérdést körüljárni és megválaszolni, amelyeket gyakran kérdeznek vásárlóink. 

Az utángyártott termékeknek (ForUse) nevezzük azokat a nyomtatókellékeket, amelyeket nem a nyomtató eredeti gyártója hoz forgalomba, hanem egy független gyártó. 

Ezek lehetnek utángyártottak vagy felújítottak. Általánosságban el lehet mondani, hogy a tonerek 90% utángyártott 100%-ban új termék, a maradék 10% felújított, míg a patronok esetében, az egyszerü kivitelük miatt (főleg a külön nyomtatófejjel rendelkezők pl: Canon, Epson) inkább utángyártottak, 30%-uk felújított (általában a HP és Lexmark).

Az eredeti termékek után az utángyártott nyomtatókellékek a legmegbízhatóbbak, mert ugyanúgy teljes egészében gyártósoron készülnek másik gyártó által, aki jóval kevesebb hasznot akar elérni, ezáltal jelentősen kedvezőbb az ára. 

Az utángyártott termékeink a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, a ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004 szabványok szerint. Származási helyük: EU.
Termékeink nem csak minőségben, de kapacitásban is megegyeztnek az eredeti termékek színvonalával.

Categories: Product Questions