Brother LC-980Y Yellow

100% új festékpatron Brother nyomtatókhoz


Tartalom: 13 ml.


Festék eredete: Svájc

10 - 20 db raktáron
10 - 20 db raktáron
530 Ft

Az árut minden probléma nélkül a következő munkanapon kézbesítjük

Van kérdése? Használja az online kommunikátort vagy hívjon minket a +36 184 804 69 telefonszámon

Minálunk csak jó minőségű termékeket vásárolhat, amellyel elégedett lesz

A termékek visszaküldheti 7 munkanapon belül minden indoklás nélkül

Termékleírás
A termék leirása

Inkjet compatible cartridge Brother LC980 Y


Sárga festékpatron amellyel kitűnő nyomtatási minőséget ér el ugyanúgy mint az eredeti kazettával. 

A festékpatron 100 % új teljesen új chipkártyával amely információt szolgáltat a festék szintjéről a kazettában - mi vagyunk az első cég Magyarorságon amely ezeket az új technológiával rendelkező festékpatronokat nyújtja Önnek, s amelyeknek köszönhetően a nyomtatás teljesen problémamentes. A mi festékpatronjaink nem okoznak kellemetlen meglepetéseket az instalálásnál vagy a nyomtatóberendezés bekapcsolása után amikor az a minőség lejártát jelzi használt festékpatron használata miatt ha a nyomtató szerint üreset jelez. 


Miért vásároljon pont nálunk:

A legfőbb oka mindenképpen az hogy mi  feltüntetjük a festék eredetét. A festéktöltet Svájcban készül nem pedig Kínában. A különbség a kettő között az hogy míg a Kínai festék vizes alapú amely nem rendelekezik szükséges mértékű teítettséggel és tartóssággal addig a Svájci festék mely a mi patronkazettáinkban található pigment alapú (ugyanúgy mint az eredeti kazettáknál) és kétség kívül minőségi nyomtatást biztosít. 

A következő fontos ok hogy miért vásároljon nálunk az, hogy mi nem a kínai 100% új utánzatot kínáljuk amelyek egyrészt hibásak és tönkre teszik a nyomtatóját még a minőség lejárta előtt, hanem Európai eredetű festékpatronokat Svájci festéktöltettel amelynél nem fenyeget a nyomtató garanciavesztesége vagy más probléma a nem eredeti kazetták használatával összefüggően. 

Legutolsó sorban fontos a tény, hogy a mi kazettáink nem sértenek semmilyen regisztrált gyártói szabadalmi jogot az eredeti festékpatronok gyártóinál mint a kínai kazetták. Egész Európa területén szigorúan tiltott az olyan festékpatronok árusítása mely sérti a gyártók szabadalmi jogait.

A mi cégünk az első Magyarországon mely ezeket az új pigmentalapú festékkel töltött, Svájban gyártott  festékpatronokat kínálja melyek jelzik a festék szintjét a patronban, és a legfontosabb hogy nem sért semmiféle gyártói szabadalmi jogokat.

Ha nálunk vásárol biztosan nem történhet meg az ami más olcsó és minőségtelen üzleteknél ahol magas szintű festéketmennyiséget ígérnek, amit sajnos nem lehet leellenőrizni, mivel az olcsó kínai es lengyel festékpatronokhoz nem jár új chipkártya, csak újrahasznosított, ami azt jelenti hogy az eredetiről eltávolítják stornózzák és rászerelik egy új festékpatronra. 

További Információ
Technikai információk
Kapacitás 13 ml.
Nyomtatás színe Yellow
Garancia 36 hónap
Kompatibilitás

Ez a termék a következő nyomtatókhoz számára:

Vélemények
Írja le véleményét
Értékeli a terméket: Brother LC-980Y Yellow
Hogyan értékeli ezt a terméket? *
  1 pont 2 pont 3 pont 4 pont 5 pont
Az Ön teljes megelégedettsége
Ár
Minőség
Szállítás lehetőségek

GLS csomagküldő szólgálat

A GLS csomagküldő szólgálat szállít minden munkanap. Az áru szállítása többnyire a következő munkanapon van (ez érvényes minden hétköznapi rendelés esetében 15:30-ig) ellenkező esetben az áru szállítása két munkanapot vesz igénybe. A futár a GLS futárszolgálattól a szállítmány kiszállítása előtt fogja hívni, hogy úton van az Ön számára. Ha fizetési módot utánvételt választot, a megrendelt terméket készpénzben kell kifizetni az áru átvételénél. Kivételesen előre nem látható körülmények miatt szállítási késés előfordulhat, megértését előre is köszönjük.

Szállítási költség 1 500 Ft áfaval és utánvétel esetében a készpénz felvételért plusz 120 Ft Áfaval.

Ha a rendelése 24 000 Ft felett van (áfával) a szállítás ingyenes. 

Ha a szállítmányát már feladták, és szeretné nyomonkövetni a szállítmányát, vagy szeretné a telefonszámot a futára, vagy cím változás esetében tovább., kérem forduljon a GLS diszpécserszolgálathoz +36 1 802 0265 telefonszámon.

A szállítmány nyomon követése a szállítmány száma szerint itt.

 

Fizetési lehetőségek

 

Fizetés utánvétellel

A fizetés utánvétellel azt jelenti, hogy az Ön által megrendelt terméket abban a pillanatban fizeti ki, amikor a termék megérkezik a szerződő szállítótól. Ezek lehetnek mind az általunk kínált szállító társaságok (GLS).

A készpénzfelvételért és az átutalt pénzért számlánkra a szállító cég díjat számol fel nekünk. Ezért számolunk fel Önnek 120 Ft díjat (Áfával) a költségek megtérítésére.

 

Fizetés banki átutalással

Az árut megrendelése után ki lehet fizetni banki átutalással a visszaigazoló  e-mail alapján, amelyet a rendelés megerősítése után röktön elküldjük önnek az interneten keresztül ( nálunk nem fizet semmilyen utó díjat a nemzetközi fizetésekért). Az összeg befizetése után a megrendelése azonnal el lesz küldve és tájékoztatjuk Önt e-mailben. Az árut  5 munkanapon belül kell kifizetni. A banki átutalásnál a változó szimbólumát kérem használja a rendelési számot.

 

On-line fizetés

A FONDY fizetési átjáró egy egyszerű és biztonságos online fizetési mód. A fizetési átjáró alapok a Nemzeti Bank / FCA UK engedély száma alatt vannak. 900705 /. A fizetési lehetőség kiválasztása után átirányítja a bank oldalát. A kártyával történő fizetéskor hitelkártya-adatokat kell megadnia. Fizetés percek alatt kerül jóváírásra. Hitelkártyával fizet az interneten vagy gyors online banki átutalással. Ez a fizetési mód ingyenes.

További információért látogasson el honlapunkra : https://fondy.eu/sk-sk/

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha szükséges : slovakia@fondy.eu

Online fizetési átjáró - minden típusú debit / hitelkártyához és a következő bankok ügyfeleihez: Budapest Bank, OTP Bank, K&H Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank és MKB Bank.